فوری
محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! رکود جدی در پتروشیمی تندگویان: ظرفیت خالی ۳۱ درصدی! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! شبکه فاسد محمدشریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس و بازیگران اصلی آن فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی برملا می‌شود! فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی به زودی افشا می‌شود! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! رکود جدی در پتروشیمی تندگویان: ظرفیت خالی ۳۱ درصدی! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! شبکه فاسد محمدشریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس و بازیگران اصلی آن فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی برملا می‌شود! فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی به زودی افشا می‌شود! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! رکود جدی در پتروشیمی تندگویان: ظرفیت خالی ۳۱ درصدی! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! شبکه فاسد محمدشریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس و بازیگران اصلی آن فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی برملا می‌شود! فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی به زودی افشا می‌شود! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! رکود جدی در پتروشیمی تندگویان: ظرفیت خالی ۳۱ درصدی! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! شبکه فاسد محمدشریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس و بازیگران اصلی آن فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی برملا می‌شود! فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی به زودی افشا می‌شود! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! رکود جدی در پتروشیمی تندگویان: ظرفیت خالی ۳۱ درصدی! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! شبکه فاسد محمدشریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس و بازیگران اصلی آن فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی برملا می‌شود! فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی به زودی افشا می‌شود! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! رکود جدی در پتروشیمی تندگویان: ظرفیت خالی ۳۱ درصدی! محمدشریعتمداری: صندلی هلدینگ خلیج فارس را رها نمی‌کنم! شبکه فاسد محمدشریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس و بازیگران اصلی آن فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی برملا می‌شود! فسادهای محسن بیگلربیگی در پتروشیمی به زودی افشا می‌شود!

از فساد تا سرپرستی: کسری نوری در کانون توجه!

کسری نوری که به‌دلیل فساد از سمت مدیریتش در وزارت نفت برکنار شده بود، به‌طور غیرمنتظره‌ای به عنوان سرپرست شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران منصوب شد.

از فساد تا سرپرستی: کسری نوری در کانون توجه!

اخیراً کسری نوری، که به‌دلیل مسائل فساد از مدیرکلی دفتر وزیر نفت عزل شده بود، به یک سمت جدید و البته جنجالی منصوب شد. وی به عنوان سرپرست شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران انتخاب گردید، خبری که بسیاری را متعجب کرده و سؤالاتی در خصوص شفافیت و سیاست‌های انتصابی در کشور به وجود آورده است.

این تغییر ناگهانی در سمت نوری، نشان‌دهندهٔ چرخه‌ای است که در آن افرادی با سابقهٔ بحث‌برانگیز به سطوح جدید مدیریتی دست پیدا می‌کنند. در حالی که انتظار می‌رود مسئولین دولتی با نظارت بیشتری در این انتخاب‌ها عمل کنند، این انتصاب به وضوح سوالاتی را در ذهن عموم ایجاد می‌کند: آیا این تغییر به معنای ادامهٔ روند فساد است یا نشانه‌ای از تغییر رویکرد در مدیریت کشور؟

اخبار مرتبط