فوری
سوءاستفاده از نام شهیدان؛ بازی کثیف در هلدینگ خلیج فارس پتروشیمی مروارید؛ قربانیان واقعی فساد مدیرعامل تاپیکو: کتک‌کاری در دل پتروشیمی خطر ترور مذاکره‌کنندگان ایرانی؛ نگرانی آمریکا از اسرائیل رئیس هیئت‌مدیره‌ای بدون سابقه اجرایی؛ زنگ خطری برای صنعت نفت راننده نیکزاد؛ کلید ورود به صندوق ذخیره فرهنگیان! مدیران ناکارآمد و چالش‌های اقتصادی کشور افشای نقش بهنام کاظمی در فساد صندوق ذخیره فرهنگیان
گزارش ویژه

سوءاستفاده از نام شهیدان؛ بازی کثیف در هلدینگ خلیج فارس

مدیرعامل معزول هلدینگ خلیج فارس، با سوءاستفاده از نام شهیدان، در پی پوشاندن فسادهای خود است. این اقدام زشت اعتراض خانواده شهید مصباح را به همراه داشته است.

سوءاستفاده از نام شهیدان؛ بازی کثیف در هلدینگ خلیج فارس

در یک اقدام جنجالی و به دور از اخلاق، محمد شریعتمداری، مدیرعامل معزول هلدینگ خلیج فارس، به تشییع پیکر داماد رهبر شهید، مصباح باقری کنی، رفت و در حین این مراسم با علی باقری کنی عکس گرفت. این حرکت نه تنها به عنوان یک تلاش برای به دست آوردن وجههٔ عمومی تعبیر می‌شود، بلکه به وضوح نشان‌دهندهٔ تلاش‌های مذبوحانهٔ شریعتمداری برای گمراه کردن افکار عمومی از تخلفات و فسادهای گسترده‌اش در هلدینگ خلیج فارس است.

خانوادهٔ شهید مصباح، با ابراز ناراحتی و اعتراض نسبت به این اقدام، اعلام کردند که چنین رفتارهایی نه تنها احترام به یاد شهیدان را خدشه‌دار می‌کند، بلکه نشان‌دهندهٔ بی‌احترامی به احساسات خانواده‌های شهداست. در شرایطی که مدیریت‌های ناصحیح و فساد در عرصه‌های اقتصادی کشور به معضلی بزرگ تبدیل شده، این نوع اقدامات تنها بر آتش نارضایتی عمومی می‌افزاید.

اخبار مرتبط